PÕHI:
- 3 dl kaerahelbeid
- 1,5 dl fariinsuhkrut
- 3/4 dl jahu
- 1 tl kaneeli
- 0,5 tl vanillisuhkrut
- 125 g võid
TÄIDIS:
PEALE:
- 100 g šokolaadi (nt.kohvimaitselist)
- 0,5 dl kohvikoort
- 1 tl võid
- 0,5 tl vanillisuhkrut
- kanistamiseks maasikaid
Kuumuta ahi 200 kraadini.Sega omavahel kaerahelbed,fariinsuhkur,jahu,kaneel ja vanillsuhkur.Lisa sulatatud või ja sega ühtlaseks massiks.Määri tainas kahele küpsetuspaberi lehele umbes 20cm läbimõõduga kettaks,küpseta 10 mintutit.Jahuta küpsetusplaadil.Sulata kastrulis šokolaad,koor ja või.Sega ühtlaseks ja tõsta tulelt.Tõsta jahtunud koogipõhi serveerimisalusele,kata jäätisega ning tõsta pealeteine põhi.Vala peale šokolaadi segu ja kaunista maasikatega.Serveeri kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar