- 3.5 dl täisteranisujahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2,5 dl kaerahelbeid
- 2,5 dl suhkrut
- 1 tl jahvatatud kaneeli
- 200 g võid
- 1 dl kuivatatud jõhvikaid,pohli või kirsse
- 1 muna
Mõõda jahu,küpsetuspulber,kaerahelbed,suhkur ja kaneel kaussi.Sega läbi,lisa tükeldatud või ja haki noaga taigna sisse.Sega juurde jõhvikad ja hakitud pähklid.Lisa muna ja sega,kuni saad ühtlase tainapalli.Vormi jahusel laual taignast 6 cm läbimõõduga vorstike.Keera toidukilesse ja pane külmkappi,kuni muutub tahkeks.Lõika õhukesed viilud ja küpseta 180 kraadises ahjus 15-20 minutit,kuni küpsised on pealt kuldpruunid.Serveeri jahutatult.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar