kolmapäev, 19. märts 2014

KAERAKÜPSISED PÄHKLITE JA JÕHVIKATEGA ( 24 TK )

VAJA LÄHEB:

  • 3.5 dl täisteranisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2,5 dl kaerahelbeid
  • 2,5 dl suhkrut
  • 1 tl jahvatatud kaneeli
  • 200 g võid
  • 1 dl kuivatatud jõhvikaid,pohli või kirsse
  • 1 muna
Mõõda jahu,küpsetuspulber,kaerahelbed,suhkur ja kaneel kaussi.Sega läbi,lisa tükeldatud või ja haki noaga taigna sisse.Sega juurde jõhvikad ja hakitud pähklid.Lisa muna ja sega,kuni saad ühtlase tainapalli.Vormi jahusel laual taignast 6 cm läbimõõduga vorstike.Keera toidukilesse ja pane külmkappi,kuni muutub tahkeks.Lõika õhukesed viilud ja küpseta 180 kraadises ahjus 15-20 minutit,kuni küpsised on pealt kuldpruunid.Serveeri jahutatult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar