teisipäev, 11. märts 2014

KARAMELLIMAITSELINE RABARBERIVORM

KOOSTIS:

  • 500 g rabarbereid
  • 1 dl suhkrut
  • 2 tl kaneeli
PURUSEGU:
  • 75 g sulatatud võid
  • 1 dl fariinsuhkrut
  • 2,5 dl kaerahelbeid
  • 1 dl tükeldatud pähkleid või mandleid
Pese,kuivata ja viiluta rabarberid.Määri keskmise suurusega ahjuvorm võiga ning kalla rabarberid selle sisse.Puista peale suhkur ja kaneel,sega segamini.Nüüd valmista kausis purusegu.Selleks vahusta toasoe või suhkruga.Soovitan kasutada fariinsuhkrut,kuna see annabki karamelli maitse.Lisa kaerahelbed ja tükeldatud pähklid või mandlid,sega segamini ning vala vormi.Küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.Serveeri vaniljekastme või-jäätisega.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar